FINAL DE LA LLIGA CATALANA

0
67

Aquest diumenge 20 de maig se celebrarà la Jornada Final de la Lliga Catalana de Clubs. En aquesta final participen els clubs classificats segons les puntuacions realitzades en les dues jornades classificatòries que es van celebrar els dies 15 i 22 d\’abril. Les finals A, masculina i femenina, es disputaran a l\’Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel Centre Atlètic Laietània que s\’ha classificat en les dues categories. També ho han fet el FC Barcelona, Aquadiver GEiEG i JA Sabadell. Els altres clubs classificats són el CA Manresa, CAV Andorra, ISS-L\’Hospitalet, i CA Vic en homes, i el CA Igualada, Cornellà At., AA Catalunya UBAE, i Girona Costa Brava en dones. Les finals B, que establiran els llocs del 9 al 16è, es realitzaran a Castellar del Vallés en la categoria masculina, i al Prat del Llobregat en la femenina. Aquest diumenge també es disputaran els encontres de la segona i tercera categoria amb l\’ascens i descens corresponents en joc.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada