El CA Tarragona afronta diumenge la final de la Lliga

0
80

El Club Atletisme Tarragona afronta aquest diumenge la jornada final de la segona divisió de la Lliga Catalana de clubs, en el grup que lluitarà per evitar el descens a tercera i que es disputarà a les pistes del C.N. Reus Ploms. L\’equip tarragoní s\’enfrontarà en aquesta jornada amb l\’equip local i amb el CA Mollet, ja que l\’altre equip classificat, el CA Sant Celoni, ha renunciat a participar-hi, de manera que descendeix automàticament. Així doncs aquests tres equips lluitaran per evitar l\’altra plaça de descens, en una jornada que s\’iniciarà a les 10h. Durant aquesta jornada els equips presenten dos atletes per prova, i es disputen la totalitat de proves de pista, com són els llançaments de martell, disc, javelot i pes, els salts de llargada, alçada, perxa i triple salt i les curses dels 100m, 200m, 400m, 800m, 1.500m, 5.000m, 110m tanques, 400m tanques, 3.000m obstacles i de relleus 4×100 i 4×400. Per afrontar aquesta apretada jornada, l\’equip tarragoní presentarà un equip integrat per 35 atletes. Els resultats obtinguts en les jornades prèvies permeten al CA Tarragona arribar a la pista amb les màximes esperances de mantenir-se un any més en la categoria. A més, cal destacar que un dels membres de l\’equip, Emili Barberan, es troba actualment recuperant-se en un hospital d\’un greu accident d\’automòbil, pel que l\’equip tarragoní tindrà una motivació especial per tal de dedicar-li l\’èxit de mantenir-se en la categoria i desitjar-li així una ràpida recuperació.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada