3a Edició de la cursa popular Els 10 de Granollers

0
26

El proper diumenge 27 de maig es cel·lebrarà la 3a edició de la cursa popular Els 10 de Granollers. La prova, organitzada conjuntament pels Xics de Granollers i el Club Triatló Granollers, comptarà amb novetats respecte a l\’edició de l\’any passat.
Inscripcions a Siesports siesports.com La cursa constarà d\’una volta a un circuit que té 10 km de longitud i que començarà i acabarà a les pistes d\’atletisme de Granollers. Es comptarà amb el control de temps mitjançant xip electrònic. L\’organització oferirà als participants un servei de dutxes i vestidors a les pistes d\’atletisme, un servei de guarda-roba, avituallament líquid i sòlid a a l\’arribada i una botifarrada en finalitzar la cursa. També s\’obsequiarà a tothom que finalitzi la cursa amb una bossa d\’obsequis i un regal MIZUNO. Hi haurà premi per als tres primers classificats absoluts, els tres primers classificats de la categoria local i els tres primers classificats en categoria de colles castelleres; tant en categoria masculina com femenina.| El preu d\’inscripció és de 10 euros i es pot fer efectiva a: Internet: www.siesports.com Presencial a la següent botiga: *L\’AIRE SPORTS – Granollers L\’ÚLTIM DIA PER A FER LES INSCRIPCIONS ANTICIPADES ÉS EL 18 DE MAIG. A PARTIR DEL DIVENDRES 19 DE MAIG EL PREU ÉS DE 12 EUROS. ES FARÀN INSCRIPCIONS EL DIA DE LA CURSA EN CAS DE QUEDAR PLACES LLIURES. El recorregut: El recorregut d\’enguany serà molt semblant al de l\’any anterior amb lleugeres modificacions.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari