Wissam El Hattoubi i Quino Vergara s\’imposen a Salou

0
3765

Els atletes del Club Atletisme Tarragona Wissam El Hattoubi i Quino Vergara s\’han imposat en la cursa curta de la 3era Carrera Popular de Primavera que s\’ha disputat aquest diumenge a Salou, organitzada pel Freesia Grup i l\’Ajuntament. El Hattoubi en la cursa femenina i Vergara en la masculina, s\’han imposat en la cursa programada a 4 quilòmetres i que s\’ha disputat perl Passeig Jaume I de la capital de la Costa Daurada. En la cursa llarga, programada a 10 quilòmetres i que incluia la pujada fins al Cap de Salou, Pedro Ortega ha finalitzta en tercerea posició, en una cursa dominada pel reusenc Senen Escoda.| El bon temps i un alt nivell de participació, amb més de 700 atletes, han permès arrodonir una excel.lent matinal atlètica, els beneficis de la qual seran destinats a la Lluita contra el Cancer.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada