Wissam El Hattoubi i Quino Vergara s\’imposen a Salou

0
3020

Els atletes del Club Atletisme Tarragona Wissam El Hattoubi i Quino Vergara s\’han imposat en la cursa curta de la 3era Carrera Popular de Primavera que s\’ha disputat aquest diumenge a Salou, organitzada pel Freesia Grup i l\’Ajuntament. El Hattoubi en la cursa femenina i Vergara en la masculina, s\’han imposat en la cursa programada a 4 quilòmetres i que s\’ha disputat perl Passeig Jaume I de la capital de la Costa Daurada. En la cursa llarga, programada a 10 quilòmetres i que incluia la pujada fins al Cap de Salou, Pedro Ortega ha finalitzta en tercerea posició, en una cursa dominada pel reusenc Senen Escoda.| El bon temps i un alt nivell de participació, amb més de 700 atletes, han permès arrodonir una excel.lent matinal atlètica, els beneficis de la qual seran destinats a la Lluita contra el Cancer.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari