CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

0
109

José Manuel Granadero i Vinyet Nogueró, Campions
Vinyet NogueróAquest diumenge s’ha disputat la setzena edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, en el marc de la XXV Mitja Marató de l\’Anoia, a Igualada. Vinyet Nogueró (AE Blanc i Blau) i José Manuel Granadero (FILA Team) s’han proclamat Campions de Catalunya d’aquesta especialitat de ruta. Vinyet Nogueró ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada amb un temps d’1h22’20”. En segona posició s’ha classificat Meritxell Bonet (MS Lleida) amb 1h24’36”, i tercera Sandra Sánchez (Califòrnia Sports) amb 1h25’21”. En homes, Granadero ha marcat un temps d’1h10’21”, seguit de Josep Maria Roselló (AE Blanc i Blau) que ha fet 1h10’26” i tercer Miquel Blanchart (Califòrnia Sports) que ha marcat 1h12’12”.
Per equips, el Califòrnia Sports de Sabadell, ha guanyat en categoria masculina i femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada