Sumari de la Revista Marathon del mes d’Abril

0
271

Entrevista a Roger Roca: “No anar a Osaka no suposaria res” Mitja de Montornès: Rècord d’inscrits amb 2.623 atletes Campionats del 2013: Barcelona es queda sense mundial Rècord de Mitja Marató: Samuel Wanjiru torna a batre el rècord del món Comentaris de proves de Catalunya: Duatló de Vilanova, Marató per relleus, Marxa Castells de La Segarra, Duatló de Banyoles, Cursa de Puigneulós, Cros Ciutat de Mollerussa. Lisboa: 36.000 participants a la Mitja Marató París: Julio Rey, a per la victòria. Calendari de Curses de la Comissió de Fons Chema Martínez segon a la Marató de Roma José Rios a la Marató del Llac Biwa (Japò) Flaixos internacionals d’atletisme Els Nostres Clubs, avui: California Sport Entrevista a la Campiona d’Espanya Veterana: Antònia Martínez I com sempre, al final de la revista el magnífic calendari d’Altres Proves del mes de maig Si t’interessa subscriu-te i la rebràs cada mes a casa teva, demana per e-mail el full de subscripció a: revistamarathon@yahoo.es

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada