Ja torna el calendari dels triraids i dels WIAR!

0
94

29 d\’abril: Triraid de Lleida: només femení – 17 de maig: Raid universitari UAB: per tota la comunitat universitària – 10 de juny: Triraid de La Seu d\’Urgell: possiblement femení, mixte i masculí – 14 i 15 de juliol: WIAR Centelles, Osona: Campionat d\’Espanya femení de raids. – 8 de setembre: WIAR França, ValDrôme – 23 de setembre: Triraid de Banyoles: femení, mixte i masculí.
No cal estar federat per participar en els triraids ni en el WIAR Catalunya, són competicions obertes a tothom i per tots els nivells. Tota la informació la trobareu a www.raidwiar.com i qualsevol dubte envieu-nos un email a: info@raidwiar.com. Si us falta gent o voleu dir la vostra no oblideu que hi ha un Forum a la mateixa web! Us esperem a Lleida en 15 dies!! Fareu btt, cursa a peu, orientació, tir amb arc i caiac per la ciutat de Lleida.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada