El Tri-Trials Series 2007 ja es aquí.

0
92

El circuit de triatló més important de l’estat, ja ho té tot a punt per començar una nova temporada. Aquest any estarà format per 3 etapes: Sant Feliu de Guíxols, Salou i Barcelona, que es celebraran entre Maig i Juliol. Per incentivar la participació, l’organització obsequiarà amb regals especials ASICS, als participants que completin les 3 proves. I gràcies a la promoció extensa de l’event, s’esperen batre rècords de participació a totes les etapes del circuit. La col·laboració del diari SPORT, de la revista Finisher Triatlon, de TV3, de Teledeporte, de Flaix Fm i d’altres mitjans contribuirà a realitzar una cobertura mediàtica molt important. Tots els esforços estan enfocats en el participant popular, i s’espera que tothom gaudeixi de la festa del Triatló al 100%.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada