Roger Roca s’imposa als 10km de Girona

0
305

Aquest diumenge, es va disputar la X Cursa de 10km de Girona, amb quasi bé 1.000 participants i un circuit totalment urbà, que recorria el centre de la ciutat. L’atleta igualadí, Roger Roca (ASICS – BUFF), reapareixia després d’un descans obligat de tres setmanes per recuperar-se de l’esforç realitzat en la marató de Barcelona. Roca va encapçalar la cursa des dels primers metres imposant un fort ritme, que li va permetre guanyar la prova, amb un temps de 29’21”, per davant dels atletes marroquins Samir Ait i Khlifat Elhoussin, que arribaven cinquanta segons més tard. El pròxim compromís de l’atleta igualadí serà el proper diumenge a la Mitja Marató de Madrid, on serà un dels aspirants al pòdium. En l’apartat femení la guanyadora va ser l’atleta britànica Lousie Brown, que amb un temps de 33’40”, guanyava amb facilitat per davant de Yolanda Soler i Cristina Bosch.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada