Atletisme Blanc i Blau

0
43

Aquest diumenge 18 de març s\’ha celebrat la XV Mitja Marató Internacional de Palma de Mallorca, amb una prova molt disputada als darrers metres l\’atleta blanc i blau El Mustafa Younes ha quedat amb 4ª posició amb un temps de 1h04\’\’33, per una altre banda a la XIII Marató de la ciutat de Roma l\’atleta Victor Gonzalo quedava al segón espanyol i 23è classificat de la general amb un temps de 2h24\’02. També aquest diumenge participavan als nostras atletas de cadira de rodas a la Mitja Marató de Lisboa amb una millor marca personal de 43\’50 ha obtingut l\’atleta Jordi Madera al 6è lloc i Rafael Botello 10è amb un temps de 46\’36.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari