SUPERADES TOTES LES PREVISIONS

0
88

La X Ekiden Vila de Palafrugell ha superat les previsions de participació més optimistes. Més de 60 equips en l’Ekiden i més de 30 en els III Relleus Populars faran que prop de 100 equips participin en aquesta jornada.
Les proves començaran el proper diumenge dia 18 a l’Estadi Municipal a les 10 h.
18 equips masculins i 4 femenins lluitaran pel títol de Campió Català de l’especialitat. En l’apartat veterà participaran 14 equips masculins i 3 femenins. Tots els Campions de Catalunya 2006 seran present i sortiran a defensar el seu títol: Absolut Masculí – U.A.Terrassa Absolut i veteranes femenines.- J.A.Sabadell Veterans masculins.- Corredors de Fons de Viladecavalls.| A destacar també la presència d’una quinzena d’equips estrangers provinents de: Namur-Bèlgica Valbonne-França Ceret-França Pavia-Itàlia Celle Ligure-Itàlia Andorra També participaran dos equips del club Ñ Ultrafondo de Madrid, organitzadors de la segona Ekiden de l’Estat. Principals favorits absolut masculí.- – U.A. TERRASSA – RIPOLLET U.A. – J.A.SABADELL – C.A.MONORNÈS – CORNELLÀ ATLÈTIC – C.A.SANT BOI – DOMINGO CATALAN – BIKILA – REUS ESPORTIU – C.A.LAIETÀNIA – C.A.VILADECANS Absolut femení.- – C.A. LLORET LA SELVA – J.A. SABADELL – GIRONA COSTA BRAVA A destacar la presència de una vintena d’equips gironins, provinents dels clubs: – C.A. LLORET LA SELVA – C.N. OLOT – C.N. BANYOLES I del club organitzador GIRONA COSTA BRAVA

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada