La Marta i els 100 km

0
86

El proper dissabte 17 de març seré a Saint Nazaire les Eymes per intentar fer els 100km. És el tercer any que hi vaig. He entrenat menys que els altres anys i caldrà fer servir tota la força mental possible per veure si és possible aconseguir acabar-los. El que tinc és més experiència. Tots els ànims dels meus amics són molt benvinguts i així podré dedicar a cadascú una estoneta de la cursa, és la motivació que tindré, petites estones que sumades fan una gran cosa, han de sumar les 13 hores que tinc de temps i esperar que els quilòmetres fets sumin 100. Explicaré l\’aventura quan torni.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada