Confirmada la participació de Paquillo Fernández al Gran Premi de Marxa de Rubí

0
64

Aquest matí al salo de actes de l’Ajuntament de Rubí, s’ha presentat als mitjans de comunicació la 7a edició del Gran Premi Marxa de Rubí, que es celebrarà el proper dia 1 d’abril. L’acte ha estat presidit pel regidor d’esports Sr. Iván Moreno, el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme Sr. Josep Mª Antentas, el president de la UAR Sr. José Pérez i pel fundador del trofeu, i que dóna nom al mateix, el Sr. Ramon Batalla. També s’ha comptat amb la presència de la medallista olímpica Sra. Maria Vasco i de l’actual campió de Catalunya Sr. José A Cobacho. Com a novetat d’aquesta edició destacar la incorporació de la prova al calendari nacional de la Federació Espanyola d’Atletisme. A destacar la gran qualitat del atletes participants com Paquillo Fernandez, Jesús Àngel Garcia Bragado Jose A Cobacho, l’actual campiona d’Espanya Mª Jose Poves o la mateixa Maria Vasco que intentarà superar el record d’Espanya, que ella mateixa posseeix. Jose Mª Antentas ha valorat molt positivament el suport del l’Ajuntament de Rubí i l’esforç de la UAR com a organitzadora de la prova i el recolzament de l’entitat a aquesta disciplina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada