QUATRE CATALANS A L\’EUROPEU DE BIRMINGHAM

0
163

El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en els Campionats d\’Europa d\’Atletisme en Pista Coberta que se celebraran a Birmingham (GBR) del 2 al 4 de març. Quatre atletes de la Federació Catalana han estat seleccionats per a participar en aquest campionat continental, dos dones i dos homes. En homes, tenim a Miguel Quesada (JAS) seleccionat en els 800 metres i que aquesta temporada ha batut el rècord de Catalunya d\’aquesta distància i dels 1.000 metres. Jackson Quiñonez (FCB) atleta que participarà per primera vegada com espanyol i que té la tercera millor marca europea de l\’any en els 60 m tanques. En dones tenim a Montse Mas (FCB) que també s\’estrena a la gran competició internacional en els 800 metres, i l\’atleta olímpica Irache Quintanal (FCB) en el llançament de pes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada