QUATRE CATALANS A L\’EUROPEU DE BIRMINGHAM

0
32

El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en els Campionats d\’Europa d\’Atletisme en Pista Coberta que se celebraran a Birmingham (GBR) del 2 al 4 de març. Quatre atletes de la Federació Catalana han estat seleccionats per a participar en aquest campionat continental, dos dones i dos homes. En homes, tenim a Miguel Quesada (JAS) seleccionat en els 800 metres i que aquesta temporada ha batut el rècord de Catalunya d\’aquesta distància i dels 1.000 metres. Jackson Quiñonez (FCB) atleta que participarà per primera vegada com espanyol i que té la tercera millor marca europea de l\’any en els 60 m tanques. En dones tenim a Montse Mas (FCB) que també s\’estrena a la gran competició internacional en els 800 metres, i l\’atleta olímpica Irache Quintanal (FCB) en el llançament de pes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari