La Marató inaugura l\’Any de l\’Esport 2007

0
71

La nova edició de la Marató de Barcelona coincidirà amb el tret de sortida de l\’Any de l\’Esport, la celebració que la ciutat fa del seu estret compromís amb l\’esport, tant per la seva tasca municipal, de promocionar la pràctica esportiva entre els ciutadans i ciutadanes, com en la seva vessant internacional, que s\’encarrega de projectar la ciutat com a referent esportiu de primer ordre a nivell mundial. Així, el proper 4 de març, la Marató iniciarà un any en el qual la ciutat serà l\’escenari de prop de 300 activitats esportives amb les quals es farà visible la vida esportiva de la ciutat i es veurà consolidat el model de gestió de l\’esport que s\’hi du a terme. L\’edició de la Marató 2008 serà l\’encarregada de clausurar aquest Any de l\’Esport.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada