Dos webs que s’agermanen

0
306

www.atletisme.com i www.runners.es han arribat a un acord de col•laboració mercès al qual ambdúes webs dedicades al mon del corredor popular uneixen sinèrgies i continguts. Encara que les dues pàgines webs funcionaràn de un mode independient, tant a nivell redaccional como empresarial (no es una fusió comercial), l’ acord permetrà que totes dues pàginas on-line colaborin en l’intercanvi de noticies, fotografíes i d’altres serveis en xarxa dels que s’en poden beneficiar els navegadors i els corredors. L’entesa ha estat en realitat molt senzilla, ja que Salva Pou. “ànima mater” de www.atletisme.com , i www.runners.es, han tingut molt bones relacions desde que ambdues parts “es coneixessin” a ran del neixement de Runer’s World al gener de 2002. De fet ja existíen col•laboracions puntuals i desinteressades entre les dues parts desde el citat any 2002, amb la qual cosa assolir l’acord que us anunciem ha estat realment fàcil. Això si, totes dues pàginas funcionaràn de mode independient, no es trata d’ una doble edició català-castellà de la mateixa pàgina web.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada