Obertes les inscripcions a la Mitja Montornès

0
25

Des d\’aquest dilluns dia 5 estan obertes les inscripcions a la 14ªMitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca que tindrà lloc el proper diumenge 25 de març de 2007, amb sortida i arribada a la zona esportiva municipal de Montornès del Vallès. Per aquesta edició s’ha previst un màxim de 2000 atletes a la Mitja i de 500 atletes al 5Km. de Montornès, cursa que tindrà lloc de forma paral·lela a la Mitja i que recorrerà el centre de Montornès del Vallès. El bon ritme dels primers dies i el fet de que els preus siguin bonificats fins el 12 de març, fa pensar a l’organització que aquest any s’assolirà la xifra màxima d’inscrits molt abans de la data màxima, el 23 de març. Els atletes es poden inscriure i trobar tota la informació sobre la cursa a la web oficial: www.mitjamontornes.com Com sempre, destaquen els regals i els serveis que tots els participants rebran pel sol fet d’inscriure’s i el fet de que tant la Mitja com els 5Km. de Montornès comptaran amb sistema de cronometratge per xip retornable i gratuït per tothom. La presentació oficial de la cursa serà la setmana abans i fins llavors l’organització no vol confirmar la presència d’atletes destacats. L’organització espera poder consolidar el recorregut, millorat respecte a l’any passat, un cop realitzades les negociacions amb els quatre ajuntaments i amb el Servei Català del Trànsit, poc receptiu a autoritzar el tall de la carretera el diumenge al matí.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari