L\’Atletisme Femení Blanc i Blau campiones de Catalunya de Cros curt

0
164

Brillant actuació d\’Atletisme Femení Blanc i Blau, després de 34 anys l\’escut de l\’espanyol i els colors blancs i blaus han tornat a lluïr a la part més alta del podium català Aquest diumenge 28 de Gener,a Mataró, l\’equip femení Absolut ha guanyat el CAMPIONAT DE CATALUNYA PER CLUBS DE CROS CURT. Les guanyadores d\’aquest cros han estat Isabel Eizmendi en primera posició, Vinyet Nogeró (5ª), Teresa Pulido (7ª) i Ester Ramos (26ª). Aquestes victories, han permès que puguin classificar-se pel CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS que es celebrará el proper dia 24 de febrer a Jerez de la Frontera, on tenim moltes posibilitats d\’obtenir podium, tot i sabent l\’alt nivell d\’atletes que correran el Cros, atés que (com tots sabem) es tracta del Cros més renyit de tota la temporada.
A la Classificació Per equips: 1.- A.E.BLANC I BLAU 39 PUNTS 2.- C.A.LLORET 41 PUNTS 3.- A.A.CATALUNYA 47 PUNTS També ha participat l\’equip Juvenil obtenint la quarta possició per equips , els atletes que han actuat han estat : Ilyas Haik (11è), Roger Gonzalez (12è), Josep Diaz (21è), Omar Akssiriom (24è) i Cristian Fernandez (28è)

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada