La XV edició de la Mitja Marató de Cunit presenta novetats

0
108

Una nova data, el 28 de gener, i un nou escenari de sortida i arribada, configuren les novetats de la quinzena edició de la Mitja Marató de Cunit.
La Mitja Marató de Cunit presenta novetats, en l\’esperit d\’atraure els corredors populars a la ja tradicional prova tarragonina que aquest any arriba a la quinzena edició. La primera novetat ve determinada pel canvi en l\’escenari de la sortida i arribada, que es trasllada a les immediacions del recentment inaugurat Pavelló Poliesportiu “Els Joncs”. Aquesta nova instal·lació, situada a uns 700 metres de l\’estació de Renfe, permetrà gaudir als participants en aquest certamen atlètic, dels serveis de dutxes i guarda-roba. | La segona novetat ve determinada pel canvi de data. L\’esdeveniment s\’ha avançat al 28 de gener, tres setmanes respecte l\’any passat, perseguint dos objectius: en primer lloc, alleugerir l\’atapeïda oferta de mitges maratons que durant el mes de febrer, acumula el calendari català, i en segon lloc, respondre a l\’avançament de també tres setmanes de la Marató de Barcelona, i oferir la possibilitat, com ja va succeir l\’any passat, de fer en grups una tirada prèvia de 10 km abans de donar-se la sortida a la mitja, per aquells corredors que preparen la Marató.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada