DRISS LAKHUAJA I KENZA WHABI GUANYANT AL CROS INTERNACIONAL DE VIC

0
79

Magnifica actuació dels nostres atletes al Cros Internacional de Vic, guanyant a la categoria masculína, Driss Lakhuaja i com a debutant en el nostre equip blanc i blau en categoria femenina esdevenia en primera posició Kenza Whabi. Nous éxits que sumen protagonisme als nostres atletes.També obtenien una magnífica classificació Josep Mª Roselló (7è) i Alejandro Fernandez (10è) i Ester Rubio (10a) D\’altre banda, a la proba de ruta l\’atleta Vinyet Noguero quedava en segona posició a la XXIV Mitja Marató de Sitges i Victor Gonzalo a la XXIX Cursa Internacional de Sant Antoni de Barcelona esdevenia finalment en cinquena posició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada