DRISS LAKHUAJA I KENZA WHABI GUANYANT AL CROS INTERNACIONAL DE VIC

0
26

Magnifica actuació dels nostres atletes al Cros Internacional de Vic, guanyant a la categoria masculína, Driss Lakhuaja i com a debutant en el nostre equip blanc i blau en categoria femenina esdevenia en primera posició Kenza Whabi. Nous éxits que sumen protagonisme als nostres atletes.També obtenien una magnífica classificació Josep Mª Roselló (7è) i Alejandro Fernandez (10è) i Ester Rubio (10a) D\’altre banda, a la proba de ruta l\’atleta Vinyet Noguero quedava en segona posició a la XXIV Mitja Marató de Sitges i Victor Gonzalo a la XXIX Cursa Internacional de Sant Antoni de Barcelona esdevenia finalment en cinquena posició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari