VIATGE A LA MARATÓ I MITJA MARATÓ DE MARRAKECH

0
233

Bon any amigues i amics corredors,
Encara sou a temps de prendre part en la primera gran prova de l\’any: la Marató i la Mitja de Marrakech. El proper diumenge 28 de gener, es celebren aquestes dues proves i Viatges Abando Run (www.viajesamaratones.com) ha preparat un programa de 2 nits, amb sortida desde Barcelona i amb estancia en un hotel de 4 estrelles inaugurat l\’any 2005. Només la inolvidable experiencia de veure com es fa de nit a la Plaça Jema’a El Fna, prenent un té a la menta, ja justifica el viatge a Marrakech. Pero la coneguda com a “Ciutat Vermella”, pel color de les seves cases, ofereix al viatger altres coses a veure com la Medina, la Koutoubia, la Menara i un gran nombre d\’espectaculars racons disposats a sorprendre al visitant. | El matí del diumenge 28 de gener, els carrers de Marrakech estarán plens, un cop mes, de gent disposada a regalar somriures i crits d\’ànims als corredors que decideixen correr alguna d\’aquestes dues proves. Informate\’n i reserva al 954 536 494 o bé a info@viajesamaratones.com

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada