Josep Lluís Blanco es va imposar en l\’esprint final a la Sant Silvestre

0
137

Josep Lluís Blanco va guanyar la Sant Silvestre més matinera que es va celebrar a Sant Julià de Lòria, a Andorra. L\’atleta de Lloret es va imposar en l\’esprint final a Luis Miguel Martín Berlanas. Blanco feia quatre anys consecutius que quedava segon a Andorra i divendres va guanyar amb un temps de 6 minuts i 53 segons. La cursa era de 2.200 metres, però amb força desnivell. En categoria femenina, es va imposar Eva Arias. Aquesta Sant Silvestre va batre el rècord de participació amb 700 inscrits, que van desafiar el fred.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada