Darrer dia per inscriure\’s a la Cursa dels Nassos

0
110

Avui, 27 de desembre de 2006, és l\’últim dia per poder fer la inscripció per tal de poder participar a la Cursa dels Nassos-VIII Sant Silvestre. Per aquells que vulguin fer els tràmits corresponents de forma presencial, tenen fins a les 14 hores d\’avui per dirigir-se a l\’Oficina de la Cursa (Fòrum Sports, Centre Comercial Diagonal Mar, av.Diagonal, 3, Barcelona) o a qualsevol de les botigues autoritzades. I per aquells que prefereixin fer la inscripció a través d\’Internet, tenen temps d\’emplenar la butlleta fins dijous, 28 a les 13 hores. La organització ha decidir ampliar el termini del Internet donat l\’allau d\’inscripcions registrades durant tot el dimecres, 27.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada