La Mitja de Vilanova, 17-des i la Sant Silvestre de Barcelona tanquen la Lliga 2006

0
93

Amb un cap de setmana de descans, la Lliga 2006 que està arribant als 2000 inscrits enfila la recta final amb les dues curses que resten: Mitja de Vilanova, el proper 17 de desembre i els tradicionals 10K de la Sant Silvestre de Barcelona el diumenge 31 de desembre. Ambdues curses tenen obertes les inscripcions per internet: Mitja de Vilanova i Sant Silvestre i es recomana no esperar gaire per a formalitzar la inscripció doncs tenim l\’experiència de la darrera Mitja Marató de Mataró que va tancar abans de la data prevista per overbooking. Només a la Sant Silvestre ja s\’han superat ampliament els 1.000 inscrits.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada