COMENÇA LA TEMPORADA EN PISTA COBERTA

0
34

Aquest divendres 15 de desembre comença la temporada de pista coberta amb la celebració dels tradicionals controls de salts al CAR de Sant Cugat.
El cap de setmana del 13 i 14 de gener començaran les competicions amb els programes complerts a Vilafranca del Penedès amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs, i les primeres jornades de controls absoluts, així com dels controls cadets i juvenils. Aquest any la temporada disposa de vuit jornades de controls absoluts, quatre jornades de promoció en les categories cadet i juvenil, i dos controls de salts al CAR de Sant Cugat. També es disputaran a Vilafranca dels diferents campionats autonòmics en totes les categories. Com a cita més important del calendari de pista coberta català tenim la celebració del 31è. Campionat de Catalunya Absolut l’11 de febrer. L’autonòmic de proves combinades serà el 20 i 21 de gener, i el de Campionat de Clubs el 13 de gener. A nivell estatal destaca el Campionat d’Espanya Absolut que se celebrarà a Sevilla els dies 17 i 18 de febrer. La culminació de la temporada de pista coberta arriba des del dia 2 al 4 de març amb el Campionat d’Europa que se celebrarà a Birmingham (GBR).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari