Bezabeth Alemayehu i Isabel Eizmendi guanyen la Jean Bouin de Barcelona

0
87

Centenars d\’atletes de totes les edats han participat en la 83 edició de la Jean Bouin, la cursa atlètica més carismàtica i tradicional del calendari català. La jornada ha començat amb la victòria de Roger Roca en la prova open i ha acabat, com ja acostuma a ser habitual, amb festival africà en la prova sènior masculina. El vencedor ha estat l\’etíop Bezabeth Alemayehu, mentre que en categoria femenina s\’ha imposat l\’atleta basca establerta a Catalunya Isabel Eizmendi, que actualment defensa els colors de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau.
Fotos de la Cursa Fotoatleta – Fotos Oficials a FotoinstantDiplomes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada