Roger Roca i Vinyet Noguero nous campions de Catalunya de Mitja Marató

0
82

Aquest diumenge 19 de novembre s\’ha celebrat la quinzena edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató en el marc de la Mitja Marató de Ripoll, i que també representa el XXVIIIè Campionat d’Atletisme de Fons del Ripollès. En Roger Roca que reapareixia després d\’una lesió i Vinyet Noguero que ha estrenat la samarreta del nou Espanyol han estat guanyadors. Resultats complets a Internet. Per equips, categoria masculina i femenina, victòria del California Esports de Sabadell.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada