Manel Tornero guanya la XXVII Cursa 10km del Clot-Camp de L\’Arpa

0
116

Ahir es va disputar una nova edició de la Cursa Popular del Clot-Camp de L\’Arpa amb una bona participació i 500 atletes arribats a meta.
La victoria en categoria masculina va correspondre al atleta del FILA Domingo Catalan Manel Tornero Arago que va controlar la cursa en tot moment. Al Km.3 es va fer una selecció al grup capdavanter de tres atletes que no es va trencar fins el Km.8 on l\’atleta de FILA va imposar un fort ritme que li va permetre arribar en solitari a meta seguit de Eduardo Gonzalez (Runnersworld) i Pedro Santpol (BIKILA). En categoria femenina es va imposar la atleta del Lloret la Selva Encarna Granados amb un temps de 37:41.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada