Debut de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau

0
26

L’equip de atletisme de l’Espanyol denominat Associació Esportiva Blanc i Blau va debutar oficialment ahir diumenge al I Cros de la Muntanyeta a la localitat de Sant Boi. Aquesta primera trobada ha servit d’homenatge en primer lloc a l’històric atleta espanyolista Constantino Miranda nascut precisament a la mateixa localitat de Sant Boi on es realitzava aquest primer Cros. En segón lloc la indumentaria esportiva que varen lluïr els atletes en aquest primer debut de l’associació Blanc i Blau va pretendre fer un especial homenatge de manera històrica a la samarreta que antigament representava als atletes. Un homenatge amb els mateixos colors d’abans, blanc de fons i amb l’escut a l’alçada del pit. | El debut dels Blanc i Blaus va resultar del tot inmillorable, atés que a la categoría Cadet va esdevindre en primera posició en Balal Alí, i a la Categoría senior va resultar també en primera posició Isabel Eizmendi. Un gran trionf per una entitat que ha començat amb victories com les esmentades i amb un equip juvenil que va esdevindre en segona posició.\”

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari