I CURSA ATLÈTICA EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

0
105

Amics del atletisme el proper dia cinc de novembre tindrà lloc la primera cursa del Pont de Vilomara i Rocafort. El circuit està en contacte permanent amb la natura, doncs transcorra per la vora del riu i s´endinsa dins el bosc, tornant finalment a la plaça de l´Ajuntament d´on s´ha sortit. Hi haura una samarreta New Balance per tothom i més obsequis per tots els participans, que esperem que ompliu d´esperit esportiu el nostre poble. Així doncs us hi esperem a tots i a totes el proper cinc de novembre.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada