El XXVIII Cros de Sants es dispara amb les inscripcions

0
48

El proper diumenge, 5 de novembre, tindrà lloc el tradicional cros de Sants a Barcelona en la seva edició XXVIII amb la novetat del control de temps pel xip de ChampionChip (temps reals per a tots els participants de les curses de 3 km i 10 km) i amb inscripcions per Internet al web atletisme.com. Malgrat el canvi de data, les inscripcions s\’han disparat i es tancaran probablement dimecres perqué ja s\’haurà arribat al límit dels 1200 inscrits pels 10Km i 200 pels 3 Km. Podeu trobar el llistat dels inscrits fins ara a internet. Llistat inscrits. Aquest llistat s\’anirà actualitzant fins el tancament de les inscripcions.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari