Més de 300 inscrits per Internet a la Mitja de Sant Cugat. 29-octubre-2006.

0
36

La Lliga Internet-ChampionChip 2006 segueix el proper diumenge, 29 d\’octubre, amb la cursa 39 d\’aquest interessant Campionat: la Mitja Marató de Sant Cugat que cumplirà l\’edició 23. Les inscripcions per Internet estan obertes i tots els inscrits per aquest mitjà rebran un SMS dissabte amb el dorsal assignat i només creuar la linia d\’arribada, un SMS amb els temps oficial i real i el seu lloc dins la general i la categoria. Més infomació al web dels resultats i inscripcions i al web oficial de la cursa. Prop de les 1.000 inscripcions en total, aquesta tarde es tanquen les inscripcions a les botigues, demà a les 13 horas al Internet i només romandrà oberta la botiga de Sant Cugat, Running Vallès fins dissabte.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari