No us perdeu a Cursa de les Dones!!

0
83

El proper 29 d’octubre se celebrarà a Barcelona la II Cursa de les Dones, amb sortida i arribada a les rodalíes de l’Arc de Triomf. Sobre un traçat de 5 quilòmetres totalment planer la prova recorrerà els carrers més cèntrics de Barcelona. La Ronda de Sant Pere, la Plaça Catalunya, Les Rambles o el Passeig de Colom son alguns dels punts mès emblemàtics que la Cursa de les Dones “visitarà”. Per fer la inscripció teniu temps fins al dijous 26 d’octubre, a les webs www.cursadelesdones.com, www.carreradelamujer.com i www.runners.es. A qualsevol dels centres d’El Corte Inglés de Barcelona, Cornellà i Sabadell, us hi podeu apuntar tambè fins a les 22 hores del mateix día 26. El preu del pitrall es de 5 euros, dels quals 1 es destinarà a l’AECC (Asociación Española Contra el Cáncer).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada