No us perdeu a Cursa de les Dones!!

0
31

El proper 29 d’octubre se celebrarà a Barcelona la II Cursa de les Dones, amb sortida i arribada a les rodalíes de l’Arc de Triomf. Sobre un traçat de 5 quilòmetres totalment planer la prova recorrerà els carrers més cèntrics de Barcelona. La Ronda de Sant Pere, la Plaça Catalunya, Les Rambles o el Passeig de Colom son alguns dels punts mès emblemàtics que la Cursa de les Dones “visitarà”. Per fer la inscripció teniu temps fins al dijous 26 d’octubre, a les webs www.cursadelesdones.com, www.carreradelamujer.com i www.runners.es. A qualsevol dels centres d’El Corte Inglés de Barcelona, Cornellà i Sabadell, us hi podeu apuntar tambè fins a les 22 hores del mateix día 26. El preu del pitrall es de 5 euros, dels quals 1 es destinarà a l’AECC (Asociación Española Contra el Cáncer).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari