Les inscripcions per Internet porten 3 americans d\’Alaska als 10 Km. del CN Sabadell

0
26

Desde atletisme.com, web pionera del fons català, han sortit moltes iniciatives, una d\’elles va ser el primer Campionat de Fons d\’Internautes, que es va celebrar a Sabadell a la cursa de 10 Km de l\’any 1998, que va comptar amb la participació d\’un americà que estava a Mallorca de vacances i va trobar la cursa per Internet i no solament es va inscriure, sino que va participar al Campionat, quedant el 18 amb 45:16. Ara mateix el Campionat ha esdevingut una Lliga i ja la segueixen més de 1800 catalans. Posteriorment desde atletisme.com es varen començar les inscripcions per Internet amb pagament amb tarja de crèdit i ara mateix tenim on-line per a fer la inscripció de 6 curses, tot un rècord, i la curiositat ha tornat a saltar als 10Km del CN Sabadell amb la inscripció de 3 americans domiciliats a Alaska que han formalitzat la inscripció. Viuen a Bethel, Alaska, USA, on hi ha censades 5.960 persones amb una densitat de 49 persones/ qm cuadrat. La temperatura mitjana d\’aquesta població durant el mes de gener es de -11º. Serà una experiència poguer parlar amb ells i preguntar com han arribat a coneixer aquesta cursa. Realment atletisme.com es un web internacional. Les inscripcions on-line segueixen obertes per aquesta cursa i també per a la Mitja Marató del Vendrell, que tindran lloc el proper diumenge.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari