Una cursa simpàtica i gratuita de 10 Km. pel 12 d\’octubre a Sant Sadurní d\’Anoia

0
72

En plena celebració de la Setmana del Cava es celebra el proper dijous, 12 d\’octubre la 3ª edició de la cursa Popular sobre 10 Km., amb inscripció gratuita enviant un mail a la organització. Cliqueu a la capçalera per veure detalls. Límit de corredors: 500. Circuit mixte terra/asfalt sobre dues voltes per paratges naturals rodejant un llac. Curses per a nens. Cronometrage ChampionChip. Els guanyadors rebran el seu pes en ampolles de cava, esperant els organitzadors fer una gran cursa i entrar a la Lliga Internet l\’any vinent.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada