Segueixen a bon ritme les inscripcions per els III 10 qms urbans de Manresa

0
100

a cel.lebrar el proper diumenge 15, a partir de les 10 hores. El termini d\’inscripcions acaba el divendres 13, o abans si s\’arriba a la xifra de 500 inscrits. Ja han confirmat la seva participació a la cursa tres dels millors atletes catalans de ruta en la actualitat: POL GUILLEN (FCB) i JOSEP MARIA ROSSELLO (DC) en l\’apartat masculí, i MERITXELL CALDUCH (Fila Team) en el femení. L\’organització treballa per que la cursa sigui una festa esportiva per els carrers de la ciutat del Bages. Una novetat per els participants es que la cursa entregarà a tots els inscrits una samarreta tècnica maniga llarga \”NEW BALANCE\” de color blau, que serà la primera d\’aquest color que una cursa entregarà en territori nacional.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada