Divendres i dissabte encara es poden fer inscripcions al preu inicial

0
31

L\’inscripció per la cursa tant de 10km com la marató del Meditterrani resta oberta encara a la fira del corredor que té lloc en el hotel Barceló a Sants, divendres i dissabte, pel mateix preu original, 12 i 30 € .
La competició consistirá en la tradicional marató de 42,195 Km, i una altra cursa complementària de 10 Km, que transcorrerà per un circuit totalment plà vora el Mar Mediterrani. La sortida i arribada tindrà lloc al Canal Olímpic de Barcelona´92 a Castelldefels, i a la mateixa arribada tindrà lloc la tradicional “Pasta Party”, per a tots els participants. En el mateix recinte, hi haurà una Zona de Serveis amb Massatges, Dutxes i Guarda-roba. La organització ha decidit mantenir el preu original de 12 euros per a la cursa de 10K i 30 euros per a la Marató. Tots els participants d’ambdues curses, seran rebuts a la Fira del Corredor, que se celebrarà als Salons del Barceló Hotel Sants de Barcelona els dies 6 i 7 d’Octubre de 10,00 a 20,00 hores, on se’ls lliurarà tota la documentació de la cursa, dorsal, samarreta conmemorativa, ulleres de running, medalla, i molts altres obsequis i articles esportius, així com un passi de RENFE vàlid per anar i tornar al Canal Olímpic, desde qualsevol estació de RENFE de Barcelona.| El dia de la cursa, els participants rebran diferents productes d’alimentació per combatre la fatiga i la sed, així com: aigües, refrescos, begudes isotòniques, sucs, galetes, caramels, fruits secs, fruita fresca, esponges etc. tot això repartit per el circuit en els punts oficials d’avituallament cada 5 Km i a la zona d’arribada, on s’instal.larà un centre especial de massatges i de recuperació. La participació prevista és d’uns 2.000 participants, dels quals el 40% pertanyen a uns 30 països, amb especial incidència dels països membres de la Comunitat Europea.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari