Els guanyadors de la combinada participaran a la GORE-TEX™ TRANSALPINE-RUN 2007

0
34

Aquest cap de setmana (23 i 24 de setembre) es disputaran a Grandvalira (Andorra) la tercera i quarta proves de les GORE-TEX Series. Els dos homes i les dos dones millor classificades a la COMBINADA FINAL (suma de punts de les carreres de la Val d´Aran i Grandvalira) de les GORE-TEX™ SERIES – VERTICAL RUNNING 2006 participaran a la GORE-TEX™ TRANSALPINE-RUN 2007 com equips oficials "GORE-TEX™ SERIES – VERTICAL RUNNING SPAIN". La GORE-TEX™ TRANSALPINE-RUN es una cursa de muntanya a un dels escenaris més espectaculars d’Europa, els Alps del Tirol. La cursa comença a Oberstdorf, al sur d’Alemania i creua els Alps de nord a sur, pasant per Steeg-Austria, Sant Anton-Austria, Iscghl-Austria, Scuol-Suissa, fins creuar l’arribada a Latsch-Italia. Durant vuit dies amb set etapes i 230 quilómetres de recorregut per camins i 14.000 metres de desnivell acumulat, els equips formats per dos corredors pasan per quatre paissos: Alemania, Austria, Suissa i Italia. La tercera edició de la GORE-TEX™ TRANSALPINE-RUN es celebrarà durant la primera setmana de setembre del 2007.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari