Diumenge 1 d´octubre celebrem la 12ª Cursa del Circuit Oros 2006 a Sant Mateu (Premià de Dalt)

0
81

En aquesta ocasió també, tant el circuit C1 com el C2 disposarà del servei de pinça electrònica SportIdent; per a qui no en tingui, hi haurà pinça tradicional. Pels Experimentats: els circuits C1 i C2 seran traçats d´alta exigència tècnica i física. Pels debutants: els circuits C3 i el C4 adreçats a Aduts debutatns i escolars amb experiència respectivament. Pels més petits, acompanyats d´un adult també comptarem amb un circuit encintat (amb cintes de senyalització).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada