XVIII Cross de l´Ametlla de Merola

0
99

Tot a punt perquè aquest diumenge 17 de setembre de 2006 es disputi la XVIII edició del cross de l´Ametlla de Merola. Amb un circuit immillorable després de la bona pluja que va caure aquesta setmana i amb les inscripcions del guanyador masculí de l´any passat, l´atleta del F.C. Barcelona Pol Guillen i de la segona classificada fèmina, també del F.C. Barcelona, Rosa Morató, l´organització només li queda esperar si finalment es batrà o no el record d´inscrits tot i el handicap de la coincidència amb molts altres esdeveniments de prestigi que es disputen al nostre país.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada