Amb més de 5.200 apuntats a la Mercè s´han tancat les inscripcions.

0
31

Tots els inscrits a la Cursa de la Mercè ja poden anar a recollir el dorsal i el xip (en cas de no disposar-ne) a la Carpa d´Atenció al Corredor, situada a la plaça Universitat, els dies 15 i 16 de setembre, de 10.00 a 20.00 hores. El llistat dels inscrits el trobareu publicat a Internet: <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/merce/inscrits2006.htm">Llistat definitu inscrits</a>. Per poder recollir el dorsal i el xip és imprescindible portar el comprovant corresponent de la inscripció realitzada, hagi estat presencial o per Internet. D´altra banda, el personal de la Carpa oferirà tota la informació necessària sobre la cursa, inclosos el reglament i algunes orientacions mèdiques. La Carpa es troba ubicada al centre neuràlgic de la ciutat, de manera que és molt fàcil arribar-hi amb transport públic. Les línies 1 i 2 de metro i diversos autobusos tenen parada a la mateixa plaça.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari