22 d’octubre – 21ena Mitja Marathon del Baix Penedès i la 15ena Minicursa

0
289

El proper 22 d´octubre, els Corredors de Fons del Vendrell, organitzem la 21ena Mitja Marathon del Baix Penedès i la 15ena Minicursa. La Mitja Marathon d´enguany, tot i passar per les mateixes poblacions que l´any passat, farà servir camins asfaltats per solucionar els problemes de trànsit que es podrien originar en els darrers quilòmetres de la cursa. Per dur a terme aquest canvi hem fet diverses provatures i els responsables dels diferents municipis han col·laborat tot arreglant i aplanant els camins, especialment els de Banyeres, municipi on s´arriba a l´equador de la Mitja. Aquesta nova proposta de circuit, permetrà al corredor estar més a prop de la natura i entrar -per primer cop- a la bonica vila de Santa Oliva.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada