EL CAM obre les inscripcions dels "III 10 qms urbans de Manresa"

0
49

El CLUB ATLÈTIC MANRESA ha obert les inscripcions per els "III 10 qms urbans de Manresa" que es cel.lebraran el proper diumenge 15 d´octubre a les 10,00 hores amb sortida en el Passeig Pere III, a l´alçada de la Bonavista, i arribada a la Plaça Crist Rei, despres d´un recorregut urbà de 10 quilòmetres per els carrers mes importants de la ciutat. La cursa, que te el patrocini de l´Ajuntament de Manresa i Caixa Manresa, amb la col.laboració de Carrefour, preten ser un reclam per tots i totes aquells runners catalans de poder gaudir d´un mati atlètic. L´objectiu de la cursa, que no està centrat tant en l´apartat competitiu tot i que està previst la presència i participació d´atletes de renom en les curses de ruta, es que pasi a ser una festa popular com hi han arreu de Catalunya, on es primi el caràcter popular i la participació de tothom. Les inscripcions, que te un cost de 11 euros, es poden fer a traves d´internet, a la pagina: <a href="http://atletisme.com/cursesol/0610manresa/">www.atletisme.com</a>, o be, per fax al 93.872.28.56 adjuntant en la butlleta d´inscripció el justificant bancari d´ingres al compte: 2041-0010-32-0040043308.| Per mes informació: www.clubatleticmanresa.org A tots els participants sel´s hi farà entrega d´una samarreta tècnica de maniga llarga NEW BALANCE, amb la novetat que serà la primera cursa urbana que la samarreta d´aquesta marca esportiva serà de color blau. Club Atlètic Manresa te fixada la xifra de 500 atletes participants com a objectiu per aquest any, amb l´agosserat objectiu d´arribar als 1000 participants en els propers anys. Per això, des de l´organització es tindrà cura de tenir els marcadors quilòmetrics per que l´atleta pugui controlar el seu ritme, així com la novetat enguany de oferir servei de guardarroba, a fí de que l´atleta pugui gaudir millor de la cursa. El circuit homologat es rapid, i prova d´això va estar el temps del guanyador de l´any passat, el marroquí Abdelghany El Hassany que va trigar 30´14" en fer tot els recorregut, sent la tercera prova de ruta mes ràpida del calendari català 2005. Amb la cel.lebració d´aquesta cursa, Club Atlètic Manresa tancarà els actes de cel.lebració del seu Cinquentenari.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari