Skygames (Campionats el Món d´Esports d´Alçada) Catalunya gran triomfadora

0
68

Els Skygames 2006, de la Federation for Sport at Altitude (FSA), disputats a Andorra el passat cap de setmana, ja són història i aquesta història té un nom: Catalunya. L´equip català ha estat el gran triomfador a l´aconseguir els seus esportistes 5 medalles d´or, 3 de plata i 3 de bronze, a més de proclamar-se campiona del món per equips. Per aquest fet hi van participar 18 països, més Catalunya i Euskadi. Els Skygames, que han estat sens dubte el màxim esdeveniment de les curses de muntanya d´enguany, han estat organitzats conjuntament per la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) i per Ocisport Serveis Esportius, empresa catalana especialitzada en l´organització d´esdeveniments esportius.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada