PRESENTACIÓ OFICIAL 1ª MITJA MARATÓ CIUTAT DE SABADELL

0
104

Aquest dimecres l´Hotel Urpí de Sabadell s´ha presentat de forma oficial la Mitja Marató Sabadell. Aquesta presentació ha comptat amb l´assistència de diverses autoritats, així com l´assistència del president de la Federació Catalana d´atletisme, el Sr. Romà Cuyàs, dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa, i de personalitats del món de l´atletisme. Van estar presents Carme Valero, Josep Molins, Tomas Barris,Javier Cortés Huete, Jordi Cruz i l´atleta sabadellenc Miguel Quesada, 5è classificat al campionat d´Europa de Goteborg a la prova de 800 metres. La mitja marató Sabadell ha superat la xifra de 700 inscripcions, i els organitzadors estan molt satisfets de l´acollida que ha tingut aquesta nova mitja marató.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada