A Sabadell També es disputarà la 28a CURSA POPULAR | 1a CURSA INFANTIL

0
126

<b>Diumenge 3 de setembre a les 10 del matí – Sortida i arribada: Passeig de Manresa</b><br> Recorregut: Sortida del pg. de Manresa, pg. de la Plaça Major, pl. del Doctor Robert, Rambla, av. de Barberà, c. de Brutau, c. de Sol i Padrís, rda. de Bellesguard, pg. de Rubió i Ors, pl. de Barcelona, pg. del Comerç, c. de Joanot Martorell, pl. de Ramon Llull, c. de Ramon Llull, ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, rda. de Ponent, pl. de Catalunya, rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, av. de Francesc Macià, c. de Pi i Margall, pl. de la Creu Alta, av. de l´Onze de Setembre, via de Massagué i arribada al pg. de Manresa. Horaris i distàncies: CURSA POPULAR: Distància aprox 10.500m; Sortida 10h CURSA INFANTIL: Distància aprox 800m; Sortida 10.05h Inscripcions: Per Internet. Les inscripcions s´obriran el dimarts 22 d´agost i es tancaran el dissabte 2 de setembre a les 14h.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada