RECEPCIÓ ALS ATLETES CATALANS

0
99

El proper divendres 1 de setembre a les 11’00 hores, al Museu Colet de Barcelona, que està al carrer Buenos Aires 56, el Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Manel Ibern, oferirà una recepció als atletes catalans que van participar al Campionat d’Europa d’Atletisme que es va celebrar a Goteborg. Estarà acompanyat del President de la Federació Catalana d’Atletisme, Romà Cuyàs. Està confirmada la presència dels dos atletes que van assolir la medalla d’argent, Josep Lluís Blanco i Jesús Ángel García Bragado, així com del Miquel Quesada, que es va classificar en cinquena posició. També hi assistiran Berta Castells, Rosa Mª Morató, Laia Forcadell i José Ríos. En representació dels entrenadors comptarem amb la presència de Josep Marín, Armando Álvarez, i Rafael Sánchez.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada