Pol Guillen del Barça i Teresa Pulido guanyen a l´Espluga

0
151

L´edició de la 29a Cursa Popular de l´Espluga està creixent considerablement ens les ultimes edicions. Quan fa 3 anys encara veiem lluny d´arribar als 1000 corredors inscrits, aquest any s´ha arribat als 1052 inscrits i un total de 913 arribats. Una vegada més agrair a tots els corredors la vostra participació i desitjar-vos salut i força des de l´organització de la cursa i el Club Atlètic Espluguí. <br> <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/espluga/">Resultats complets.</a>.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada