Un projecte presentat pel Jutge Català Pere Guillaumes i per en Carlos Galindez del Comitè Basc finalista dels "European Athletics Science Awards"

0
103

Aquest guardó es convoca cada dos anys per l´Associació Europea (AEA) per premiar el desenvolupament científic de l´Atletisme a Europa. Es tracta d´un sistema informàtic creat per a la gestió dels avisos i targetes vermelles a la prova de marxa. Aquest projecte es troba entre els vuit finalistes d´un total de 26 presentats i al mes de setembre, aprofitant la Conferència Europea que es fa a Varna (Búlgaria), es faran públics els projectes guardonats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada