Bronze i el camí a Europa per Blanco

0
133

Josep Lluís Blanco va obtenir el bronze en la prova dels 3.000 metres obstacles del Campionat d´Espanya d´Atletisme celebrat aquest cap de setmana a Saragossa. El de Lloret, va arribar a la línia de meta pel darrere de Antonio Jiménez, Penti i César Pérez, primer i segon classificats respectivament, cosa que el col·loca als campionats d´Euripa. Blanco sempre es va mantenir entre els tres primers tot i que va sortir a veure-les venir i va deixar que els seus rivals portessin la iniciativa. Penti, Pérez, Blanco i Martín es van escapar quan faltaven mil metres pel final. En enfilar l´última volta Penti i Pérez van deixar enrere els altres dos companys de fuga per disputar-se entre ells la medalla d´or. El de Lloret va saber aguantar les embranzides de Martín, i va mantenir el tercer lloc fins a la línia de meta.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada